Retourneren

Retourneren

Voldoet het item niet aan je verwachting? Dat is jammer om te horen, maar dat is geen probleem. Binnen een termijn van 14 dagen kan je jouw bestelling retourneren volgens onderstaande voorwaarden.


Herroepen

Na ontvangst van het pakket door jou, of een door jou aangewezen derde, dien je binnen de bedenktermijn van 14 dagen aan ons kenbaar te maken dat je je herroept op de overeenkomst. 

 

Terugsturen

Voorafgaand aan het terugsturen van je bestelling dien je ons eerst op de hoogte te stellen van de retourzending middels de button. Zorg dat jouw ordernummer op papier aan de retourzending toegevoegd is. Het product dient in de orginele staat en zonder gebreken geretourneerd te worden. Het is daarom noodzakelijk dat de items goed en stevig verpakt zijn, zoals je ze ook ontvangen hebt. Wanneer een item met schade bij ons arriveert, omdat het niet met het orginele verpakkingsmateriaal en verzending materiaal is terug gestuurd, kunnen wij geen geld terug geven. De (verzend)kosten om je bestelling te retourneren zijn voor eigen rekening. Items die speciaal voor jou besteld zijn, in de sale zijn gekocht of een niet-te-retourneren vermelding hebben op de shoppagina kunnen helaas niet geretourneerd worden.


Terugbetaling

Wij storten binnen 14 dagen na verwerking van de retourzending het geld (exclusief retourkosten) naar je terug. De terugbetaling geschiedt altijd middels hetzelfde betaalmiddels als waarmee de bestelling is voldaan.


Beschadigd item

Heb je een beschadigd item ontvangen? Dat is erg vervelend! Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Binnen een termijn van 14 dagen kan je dit aangegeven door te mailen naar info@opgelijkehoogte.nl. Wij ontvangen van jou dan graag het volgende:

  • een foto van de verpakking met daarin het item duidelijk zichtbaar, zodat wij goed kunnen zien hoe het item was verpakt;
  • een foto van het volledig item
  • een close-up foto van het gebroken of beschadigde gedeelte van het item; als er inderdaad sprake is van een beschadigd item dan herstellen of vervangen wij het item kostenloos. Als het item niet kan worden hersteld of worden vervangen, dan wordt de overeenkomst ontbonden. We vragen je dan om het bestelde item te retourneren en storten het aankoopbedrag terug op je rekening.